fbpx
пробни изпити

За пробните изпити в Примерно, защото знаем какво правим.

Скъпи родители на седмокласници, предстоят ви няколко интересни месеца. Няма да ги наречем „трудни“, защото може и се надяваме и вие и децата ви да преминете с лекота през тях. Екипът на Примерно, освен с изключителни преподаватели по математика и БЕЛ, разполага и с екип от психолози. Държим изключително много на финалните резултати, плод на много труд и от двете страни, но също така държим и на емоционалното здраве на децата. Учениците, които имат добро емоционално здраве, притежават добър вътрешен баланс, способни са да се справят с трудности и предизвикателства, да градят силни и здрави взаимоотношения и да се възстановяват от спънките и временните неуспехи. Разчитайки на наблюденията и опита, който сме натрупали в предишни години, изготвяме нашите пробни изпити така, че да бъдат от една страна тренировка по изпитния материал, а от друга – да изградим емоционална стабилност при стреса по време на реалния изпит. 

  • Ние предлагаме пробни тестове, изцяло съобразени с изискванията на МОН, съставени от нашите преподаватели в гр. София.
  • Нашите тестове са съобразени с материала, който е по програмата на МОН към момента на провеждането на изпита.
  • Тестовете се проверяват паралелно от ДВАМА преподаватели, с оглед да се избегнат евентуални разминавания.
  • Присъствените изпити, които провеждаме в страната, са с до максималния капацитет на класна стая /26 деца/. Според нашите психолози формат тип ”СТУДЕНТСКА АУЛА” е твърде нереалистичен за ученици в 7 клас и това не им дава представа за истинския изпит, напротив, още повече ги подлага на ненужен стрес. Ние държим на КАЧЕСТВОТО, А НЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО.
  • Ние пускаме аудиозапис на текста за преразказ, както е и на самия изпит.
  • След проверка на работите на учениците, изпращаме същите сканирани, с подробна рецензия. Качваме в сайта ключовете с верните отговори и подробно разписани решения на задачите по математика от модул 2.
  • Не е нужно родителите да са наясно с материала, ние сме готови да направим безплатна онлайн консултация, в случай, че има питания по сгрешените отговори в пробните изпити.
  • Изготвяме статистика с резултатите на всички участници, за да се ориентирате къде точно се намирате в момента.

В заключение ще кажем, че целият ни екип полага много усилия да бъде в крак с всяка новост в образованието, правим го с желание и страст. Нашите курсисти и техните родители ни познават, радваме се заедно на всеки успех и черпим вдъхновение.

Надяваме се, че учениците, които са посещавали вече наши пробни изпити, сме успели да заразим с ентусиазма за знания и стремежа за по-добри резултати. Очакваме и новите попълнения в нашите редици, защото имаме какво да им дадем!

ПРОБНИ ИЗПИТИ

Ако в този текст не сме успели да отговорим на някой въпрос, който ви вълнува, то можете да ни пишете на: office@primerno.bg или да ни позвъните на +359888515552

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *