fbpx

За какво трябва да помислите, преди да се захванете с МЛМ бизнес

Multilevel-Marketing-Industry-1

MLM компаниите са истински бизнес и както при всеки истински бизнес трябва да вложите някаква работа. Предлагам да започнете с проучването си. Разберете какви продукти или услуги ще предлагате и как те могат да бъдат използвани от от другите хора. Също така разгледайте плана за компенсации на компаниите, за да разберете как се каклулират възнагражденията- комисионните и бонусите и преценете дали печалбата си струва усилията.  

Независимо от това с какъв термин го нарича компанията, това е бизнес с продажби и ще трябва да извършвате продажби, ако искате да спечелите пари. Ето защо е толкова важно за вас да направите проучване на компанията, преди да платите каквото и да било. Продажбите са парче торта, ако имате едно просто нещо в офертата си. Увереност. 

Ако сте направили вашето изследване и сте сигурни, че какъвто и да е продукт или услуга, ще бъде от полза за други хора, не би трябвало да имате проблем с продажбата му. Хората могат да видят вашата увереност и също ще се чувстват уверени в своето решение. Тук много хора се провалят с МЛМ. Те се вълнуват от възможността да бъдат свой шеф и да работят от дома с неограничен доход и се регистрират, преди да разберат какво ще продават. Когато обмисляте да се присъедините към MLM компания, задайте си този въпрос: Това ли е нещото, което бих си купил сам? Ако бихте и сте уверени в това, което имате да предложите, тогава това е добър MLM за вас и трябва да започнете! Ако не, продължете да търсите. Има много MLM компании, които предлагат много различни и уникални продукти и услуги. Намерете тази, която най-добре пасва на вас и започнете да печелите пари с нещо, което смятате, че всъщност е полезно за другите.  

Business success of a businessman

С мултилевъл маркетинга не се забогатява бързо, добре … всичко обаче зависи от това колко усилия влагате в него. Като всеки легитимен бизнес, за правенето на пари е необходимо време и усилия. Ще трябва да изграждате бизнеса си, но след време заплатите ще се увеличават все повече и повече. Ако се опитвате наистина да печелите пари, използвайте опцията да набирате хора под вас. 

Ще започнете да печелите комисионна от продажбите им, а парите просто ще ви се трупат! Това се нарича остатъчен доход, който се случва, когато работите върху изграждането на нещо веднъж и след това, оттам нататък непрекъснато правите пари. Това е най-ефективният и сигурен начин за ранно пенсиониране. Повечето MLM компании имат някакъв план за бърз старт за всички нови членове на екипа. Те предоставят прост план, който трябва да следвате, за да печелите пари възможно най-бързо, изграждане на основа за вашия бизнес. 

main-qimg-5be4755ab7aa16caecb1cf46d18dda60

Много MLM компании могат да изравнят заплатите с вашите работни места в рамките на първата година, като става въпрос за работа на непълно работно време.  

Това не е предложение да напуснете работата си и да направите своя МЛМ приоритет на пълен работен ден. Освен ако, разбира се, не сте във финансова ситуация, в която можете да напуснете работата си, тогава работата на МЛМ бизнеса на пълен работен ден е идеална и може да ви накара да печелите много повече, отколкото вашата постоянна работа би ви платила само през първата година. За съжаление, това всъщност не е вариант за повечето от нас. Започнете да правите вашия MLM бизнес ваша странична работа. Просто нещо, което правите на непълно работно време. Ходете редовно на работа и се прибирайте вкъщи и работете над страничния си бизнес. Достатъчно скоро ще можете да напуснете редовната си работа и можете да се съсредоточите върху бизнеса си на пълен работен ден, като печелите пари, които никога не сте си и въобразявали.  

3057284879_d211bd3af6_z

Най-голямото правило е да останете позитивни! Ще удряте на камък, неравности по пътя, но те са само неравности. Не винаги ще правите продажба и понякога хората, които спонсорирате, просто няма да имат същата амбиция като вас. Не ги стресирайте. Това е техният проблем, а не ваш. Не си губете времето, опитвайки се да държите някого за ръка през улицата, който така или иначе не иска да ходи. 

Просто преминете към следващия човек. Има много, много хора по света, които чакат да се възползват от такава възможност, както вие самите. Бъдете позитивни и последователни и вашият бизнес няма друг избор, освен да расте.  

 

Ако търсите бизнес, който ще ви помогне да преоткриете мечтите и целите си, учейки се от специалисти в психологията, бизнеса, отношенията и астрологията и същевременно ще постигнете финансова стабилност, възползвайки се от рефералната програма, свържете се с нас  тук

Можете да ни пишете и във  facebook

Предлагаме комбинация от себеразвитие и финансова стабилност, които са основата на щастливия живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *