fbpx

За Пловдив с любов!

Night in Plovdiv

 

Уникален, древен, прекрасен, артистичен, духовен и предизвикателен – това е днешният Пловдив!

Тук има по много от всичко, за всеки – исторически и културни забележителности, музеи и  галерии, прекрасни паркове за отдих, арт места и най-вече магия, която е пропита във всяко кътче на града.

Пловдив е и първият български град, който е избран за “Европейска столица на културата”. 2019 година премина под надслов “Заедно” и отвори нови врати и възможности за града и региона. Над 3000  проекта обединиха  таланти от цяла България и Европа.

Емблематичен проект за Пловдив 2019 е Капана. Кварталът на творческите индустрии се превръща в една от най-силните притегателни точни в града. Тук са събрани на едно място множество галерии, работилници, ателиета, студия и различни арт пространства.  Капана днес е място със собствен характер, магична атмосфера и уникален дух.

Панаирното градче в Пловдив е друго атрактивно и характерно място за града. Тук се провеждат най-значимите търговски, многобраншови и специализирани делови форуми в страната, на които бългаските производители излизат на международния пазар.  Слоганът на Международен Панаир Пловдив “Създаваме нови възможности” сам по себе си подсказва за отличните перспективи, които предлага за развитие на българската икономика.

PLOVEDIV – местенцето, където ще намерите убежище за всеки вкус и по всяко време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *