fbpx

Самооценка – чувството за собствена стойност

30a5930652a750e505a8cd35b5adc681

Тема: Самооценка – чувството за собствена стойност и ценност. Самооценката като ключ към изграждане и поддържане на здравословно самочувствие.
Консултативен семинар.
„Нашите животи се определят от възможности, дори и тези, които сме пропуснали.“ – „Странният случай на Бенджамин Бътън“
Лектор: ЮлиЯна Шапкарова – прочетете за нея https://primerno.bg/юлияна-шапкарова/
Целта на нашите лекции е да ни помогнат да преустановим критиките и себеотхвърлянето. Да разкрием защитните бариери и механизми, които си поставяме пред възможностите.
Да придобием ясна представя за себе си и собствената ни личност, на основата, на която да изградим здравословна самооценка. Да се почувстваме свободни да реализираме мечтите си.
Външни обстоятелства ли определят самочувствието ни или самочувствието определя обстоятелствата в живота ни? Истината е, че самочувствието и обстоятелствата в живота ни са свързани само индиректно.
Съществува и трети фактор, който определя самочувствието през 100% от времето. Това са нашите мисли. Чрез мислите си ние не променяме обстоятелствата, а само нашата интерпретация за тях.
–––
И четирите лекции са с консултативна насоченост. Тоест освен информативен материал, те съдържат в себе си и консултация с терапевтичен ефект, както и знания и умения за справяне с проблемите на самооценката и ниското самочувствие. Препоръчва се водене на записки. Активно участие в дискусия с въпроси и коментари, споделяне.

В края на консултативния семинар, всеки участник получава Сертификат.

Цената е 50 лв.
За да заявите участие, пишете ни тук или се обадете на 0888515552.

Групите са малки, така че побързайте да запазите своето место.