fbpx

Станислава Пейчева

магистър по Психология

магистър по Психология

Станислава Пейчева започва професионалната си практика като консултант на Горещата телефонна линия за деца в България и продължава работата с деца, използвайки прекия контакт с тях в училищната среда. Предизвикателствата в живота на подрастващите, техния емоционален свят, вълнения и

преживявания в и извън училище винаги е вълнувал нейната личност както в личен, така и в професионален план. Прякото общуване с тях и техните родители, както и присъствието й на терен са доказали пред нея от колко любов и уважение се нуждае всяко малко, голямо и още по-голямо момиче и момче.

Станислава развива своите квалификации в областта на позитивната, когнитивно-поведенческата психотерапия и в транзакционния анализ. Силно е повлияна от екзистенциалната психотерапия. Личностното и духовното развитие за нея са двете начала, които човек първо има да храни в себе си, за да може да даде на другите нещо, което вече притежава.

Извън професионалния си живот, Станислава често се отдава на спокойствието и живата енергия на природата, обича пешеходните преходи в планината и далечните пътешествия, които я срещат с непознати култури и бит. Харесва да танцува, да се докосва до тайнството на йога, да изучава и прилага източна философия и мъдрост.

„Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“ – Махатма Ганди

За повече информация се свържете с нас тук.