fbpx

ЗАЩО Е ПО-ДОБРЕ ДА НАЕМЕТЕ ЗАЛА ЗА ВАШАТА СРЕЩА

Conference-room-setup-ideas-to-transform-your-next-meeting

 

В нашите свързани и интелигентни работни пространства бизнес срещите все още са важен аспект на работата. Въпреки че срещите са важни, нашето съвремие видя промяна във формата и пространствата, използвани за бизнес събиране. Всъщност срещите могат да се провеждат във всички видове пространства – от традиционна конферентна зала до кафене. Защо бихте избрали конферентна зала пред кафене?

Как и къде провеждате бизнес срещата си ще определи дали тя ще се окаже успешна. Потребителите, клиентите и колегите от бранша ви, вземат бизнес решения въз основа на малките детайли на средата в която са, което е мястото, което сте избрали да проведете срещите.

Офисите са добри за бизнеса, но понякога официалното пространство не е подходящо за сключване на сделки с потенциални инвеститори. Следователно наемането на зала за срещи изглежда е идеалното решение. Трябва обаче да изберете неформално, но все пак професионално оборудвано пространство за провеждане на срещата.

Като собственик на малък бизнес, предприемач или freelancer специалист,  е важно да се разграничите сред конкуренцията. С наемите на нашите заседателни зали можете да се откроите, като получите всички инструменти, които големите фирми използват, без да правите огромни режийни разходи. Наемането на зала за срещи според нуждите създава силно бизнес присъствие на всяко място с удобствата, които вашите клиенти биха очаквали само от по-големи корпорации. Наемането на заседателна зала, ви позволява да проектирате желания от вас образ за вашата марка.

Освен благоприятна среда за среща с инвеститори, ето още причини, поради които наемането на заседателна зала е по-добро от среща в офиса:

Поверителност

Понякога може да се нуждаете от поверителност при срещата, особено за въпроси от високо управленско ниво или за чувствителни теми и офис средата не може да ви предложи този лукс. От друга страна, залата под наем ще гарантира запазването на секретността на вашите срещи. 

Творческа атмосфера

Конферентната зала предлага идеално място за стратегически срещи, осигуряваща по-креативна и конструктивна атмосфера далеч от познаването на типичната офис среда. Това е подходящо място за обучение на служители по нова стратегия или техника за повишаване на конкурентните способности на организациите.

Удобство на местоположението

Наемането на постоянно офисно пространство може да ограничи вашата достъпност за някои клиенти, а организациите могат да изразходват цяло състояние за създаване на офиса си на топ място. Наемайки място за срещи само за часовете или дните, които са ви необходими, можете да се срещнете навсякъде. Залите Примерно са ситуирани на изключително удобни локации в София и в Пловдив.

местоположение зала Примерно в София  и местоположение зала Примерно в Пловдив

Разходи за цена

Наемайки зала, трябва само да платите за място и време, което ще отделите за провеждането на вашата среща. Това е по-евтино, отколкото непрекъснато да плащате по-висока такса за офис, който разполага с обособена такава зала, но вие не ползвате непрекъснато. Не само, че струва по-малко, но и нашите зали са оборудвани с всичко необходимо за една бизнес среща. Наемането на необходимото пространство чрез компания, която е специализирана в заседателни и конферентни пространства, струва до 50% по-малко от хотелските конферентни зали. Не само, че струва по-малко, но и залите са по-модерни и подходящи за нуждите на вашия бизнес. Снабден с всичко, което някога може да ви е необходимо за среща или конференция, получавате повече за половината от цената.

Част от удобствата, на които ще се насладите в заседателните зала, включват;

  • Пълно оборудване за презентация
  • Wi-fi
  • Кафеавтомат
  • При желание от Ваша страна – служител, който да ви помогне в подготовката

Виж повече тук:

подробности за зала Примерно в София

подробности за зала Примерно в Пловдив

Гъвкавост

Можете да наемете залите ни за час, ден или седмица – според вашите нужди.

Много варианти за подредбата на маси и столове, съобразени с конкретните ви изисквания.

Ако имате повече от една среща, насрочена в един ден и имате различни теми, можете да се свържете с нас предварително и персоналът ще ги подготви преди пристигането ви. Това е напълно различно от офиса, тъй като там ще трябва да подготвяте стаята след всяка изморителна среща. 

Кетъринг

В допълнение към всички други удобства, налични в местата ни за срещи Примерно, ние предлагаме и кафе паузи и кетъринг услуги. Изненадайте гостите си приятно, за да затвърдите положителната настройка, че вашият бизнес е там, за да се грижи за тях.

Достъпност

Освен изключително удобното местоположение, нашите зали са достъпни за хора с увреждания – възможност за достъп с инвалидна количка.

 

Независимо дали сте малка стартираща компания, която иска да разшири кръгозора си, голяма мултинационална компания, която търси подходящо място за своите срещи, или няколко предприемача фрийлансъри, които работят заедно, ще спестите време, пари и разправии като наемете нашите зали.

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *