fbpx

Боряна Ангелова

Боряна Ангелова

Боряна Ангелова е организационен психолог, треньор в бизнеса и сертифициран психодрама – асистент. 

Боряна Ангелова е бакалавър  „Социална и Организационна Психология“ в Нов Български Университет, Психодрама-асистент в Институт по психодраматични техники „Хирон“ и сертифициран треньор на меки умения.

Опит в работа със зависими деца и възрастни, със служители станали жертва на суицидни инциденти, както и с техните семействата. Работа в център за деца с увреждания и на такива в неравностоино положение. Тя  предлага индивидуална и групова терапия под супервизия през психодрама метода и психодинамичната перспектива. 

Дългогодишният опит в сферата на Човешките ресурси я въвежда в света на корпоративните клиенти и започва да разработва и развива програми за  обучения на млади кадри в бизнес среда. Провежда обучения за ефективна бизнес комуникация, асертивно поведение, как да ръководим успешно бизнес срещи и конференции, водене на преговори, управление на екипи и лидерство. Има опит и в провеждането на тиймбилдинг събития. След работата с организации като психодрама треньор, би могла да помогне на вас и вашият екип чрез различни Workshops, лекции, обучения да подобрите уменията или да се сплотите като екип.
Всяко едно обучение се предлага и в онлайн вариант и може да бъде модифицирано спрямо нуждите ви.

За повече информация се свържете с нас тук